Omdat we iedereen het ultieme kerstgevoel willen geven, verkopen we verschillende soorten kerstbomen. Zo is er voor ieder wat wils! Een grote boom of toch liever een klein tafelmodel? Voor binnen of buiten in de straat? Alles is mogelijk bij B. Jacobs Kerstbomen! Met het handige Easy Fix systeem kan jij iedere boom in 3 stappen loodrecht zetten! 

 

Blauwe spar.

De blauwe spar, familie van de Pinaceae, is een mooie, volle boom met blauwgroene takken. De takken zijn erg stevig en goed gevuld met naalden. Dit betekend dat ook de wat zwaardere kerstversiering in de boom gehangen kan worden. De blauwe spar is verkrijgbaar van 1.80 m tot 2.20 m. De blauwe spar in de pot is verkrijgbaar van 1.50 m tot 1.60 m. 

 

Oude Hollandse. 

De fijnspar is de meest bekende kerstboom, ook wel Oude Hollandse genoemd. De Oude Hollandse is bij ons verkrijgbaar op bestelling. De maten van deze fijnspar is tot wel 9 meter. 

 

Nordmann.

De Nordmann is een volle kerstboom met een symmetrische vorm. De naalden van de Nordmann prikken niet en hebben een donkergroene, glanzende kleur. De onderkant van deze boom is breed en loopt in een mooie punt naar boven. De Nordmann is verkrijgbaar in de maten 80 cm tot 2.20 m. 

 

Zilverspar. 

De Zilverspar is de perfecte kerstboom voor binnen. De boom kan lang in de warmte staan en de naalden zullen niet snel uitvallen. De naalden van de boom zijn recht, kort en donkergroen van kleur. 

 

Fraseri.

De Fraseri is de bestverkochte boom in Amerika, maar wordt in Nederland ook steeds vaker verkocht, omdat het een mooie boom is voor in de woonkamer. De takken zijn stevig en hebben een frisse groene kleur. De Fraseri is verkrijgbaar in de maten 80 cm tot 1.75 m. 

 

Punchus. 

De Punchus boom is een leuke, kleine boom van ongeveer 1 meter hoog. Een leuk tafelmodel voor in een kleine kamer!

Straatbomen
Op Bestelling kunnen wij straatbomen leveren. De bomen zullen vanaf 1 meter tot wel 10 a 20 meter hoog kunnen.
Het maakt niet uit wat voor soort boom u besteld.


 

 

Woon je in een straal van 15 km rondom Bergambacht? Dan bezorgen wij ook thuis!