Om het ultieme kerstgevoel de hele decembermaand te behouden, is het belangrijk dat u de boom goed verzorgt. Hieronder geven we tips over hoe u de kerstboom het langste mooi kunt houden!

 

- Wanneer u de boom hebt aangeschaft, is het belangrijk om de boom stap voor stap te laten wennen aan de kamertemperatuur. De bomen hebben een lange tijd buiten in de kou gestaan, dus moeten ze goed kunnen acclimatiseren. Zet de boom bijvoorbeeld eerst even in de schuur, daar is de temperatuur al anders dan buiten. Na een paar dagen kan de boom op de gewenste plek, bijvoorbeeld de huiskamer, gezet worden. Nu kan u de boom versieren! 

 

- Het is belangrijk om uitdroging van de boom te voorkomen. Zodra de naalden uitvallen vanwege droogte, is er geen weg meer terug. De kerstboom heeft veel water nodig. Met de Easy Fix blijft de boom altijd vochtig. Er kan 2 liter water in de Easy Fix. Zorg ervoor dat u het reservoir regelmatig bijvult! 

 

- Zet de kerstboom zo ver mogelijk van een luchtrooster of verwarming vandaan. Warmte zorgt voor uitdroging en dat is zonde!